sexta-feira, 20 de abril de 2012

RAXO RIQUÍIIIIIIIISIMO E FACÍLIIIIIIIIIIIIIIIISIMO



Hoxe ao mediodía, comemos lomo de porco cunha salsa deliciosa e sanísima. E por riba, a receita e moi fácil. Ahí vai

Ingredientes:

Raxo de porco de 1Kg
4 cenouras
1 cabeza de allo
1 cebola mediana
1 vaso de auga
1/2 vaso de aceite
1/2 vaso de vinagre
Sal

Prepapamos:

Metemos todos os ingredientes na pota ( o raxo enteiro e as hortalizas lavadas pero non pelamos nada), a lume baixo, lemos un libro durante duas horas ou vemos unha peli. Xa está feito? Pinchade para ver si están as cenouras. Si vedes que queda pouco prebe, engadir máis auga.

Retiramos o lomo enteiro, reservamos. Pasamos polo pasapuré a cebola e a cabeza de allo enteira cunha pouquiña de auga da cocción.

Collemos un bol, botamos a mezcla da cebola e do allo que acabamos de pasar polo pasapuré e o resto que queda na pota, e decir, o prebe e as cenouras. Batimos todo. debe de quedar una salsa lixeira como a da foto

Saúde.

Nenhum comentário:

Postar um comentário